• Duálne vzdelávanie
          • Duálne vzdelávanie

          • Pozvánka pre žiakov 8. a 9. ročníka na online hodinu - prezentáciu duálneho vzdelávania.

            Na online hodine o duálnom vzdelávaní sa vysvetlí žiakom, čo je duálne vzdelávanie, čo by to pre nich znamenalo, ako by sa vedeli zapojiť a pod. Hodina je vysielaná naživo cez internet v trvaní 45 minút. 

            Pre pripojenie postupujte nasledovne:

            - je potrebné sa čím skôr vopred registrovať - postačí kliknúť na registračný link uvedený pri jednotlivých termínoch a uviesť požadované údaje /škola, trieda, meno priezvisko žiaka a email/

            Registračné linky pre jednotlivé termíny: 

            Online hodina Duálne vzdelávanie 30.11.2020 o 08:55 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_1q1aSC-sQsiaaDeRyZxKJQ

            Online hodina Duálne vzdelávanie 30.11.2020 od 11:40 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_O_R-Pb5ITU64wWZll3iATg 

            Následne každému registrovanému žiakovi bude doručený nový link na pripojenie k online hodine o duálnom vzdelávaní na email, ktorý zadal pri registrácii. Na tento nový link postačí kliknúť chvíľu pred začiatkom online hodiny a automaticky sa spustí online vysielanie. Nastavili sme link, že žiakov nebude vidieť ani počuť, v prípade, že budú mať otázky, môžu ich písať do možnosti Q&A alebo do chatu. Otázky sa zobrazia v reálnom čase a budú zodpovedané žiakom naživo. 

        • Online exkurzia - U.S.Steel Košice
          • Online exkurzia - U.S.Steel Košice

          • Spoločnosť U. S. Steel Košice si pre žiakov 9. a 8. ročníkov pripravila zaujímavú online exkurziu, na ktorej sa dozvedia výhody duálneho vzdelávania počas strednej školy, ako prebieha prax, koľko si popri škole vedia zarobiť a aké sú ďalšie výhody. Predstaví sa aj spolupracujúca stredná škola v duálnom vzdelávaní Stredná odborná škola priemyselných technológií, Učňovská 5, Košice-Šaca s odbormi zapojenými do duálneho vzdelávania.

            Exkurzia je vysielaná naživo. K sledovaniu postačí počítač a internetové pripojenie. Žiakov nie je vidieť ani počuť. Môžu však napísať otázky, ktoré ich zaujímajú, priamo počas vysielania online exkurzie do chatu alebo využitím funkcie Q&A, ktorá sa im zobrazí na obrazovke. Zamestnávateľ a škola ich zodpovedia priamo v živom vysielaní.

            Dátum konania: 12.11.2020 v čase od 10:00 hod.

            Miesto konania: vysielané naživo cez internet

            Dĺžka exkurzie: 45 minút

            Pre koho je určená: Žiaci 9. a 8. ročníkov základných škôl

            Ako sa prihlásim na online exkurziu? Pre sledovanie online exkurzie sa prosím registrujte vopred na tomto linku: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_fzrMV4HUSvq38uZGQPxbkA

            Po registrácii Vám príde na Vami zadaný email nový link, na ktorý postačí kliknúť v čase začiatku online exkurzie a tá sa automaticky spustí.

             

      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou
        • 055/6965284 055/7294955 0911 265 604
        • Bidovce 209, 044 45 Bidovce Slovakia
        • Mgr. Andrea Vargová - administratívny pracovník ZŠ s MŠ Bidovce andreavargova@azet.sk 0907 104020
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje